We introduce: Sarah – our new Key Account Manager in Hamburg
We are happy to welcome Sarah Weber to our team! After her studies in home economics with a focus on product developmentand sensor technology, Sarah worked as an application technician for natural colours for 14 years. Now she is looking forward to using her technical knowledge for our B2B customers.
Sarah has French roots, which perhaps explains why she has developed such a love of good food and French cinema / arthouse!In her free time, Sarah loves spending time with her family, at the riding stables and in nature. And her favourite snacks on the go are of course Nuyu Nuts! ;)
Thank you for being on board with us!
Learn more about FROOX
Here we report on news in the company and with our brands, tell stories about our product development and introduce new employees.
Company News
17.10.2024
Froox setzt für einen nationalen Partner gefriergetrocknete Früchte in Bio-Naturland Qualität als Eigenmarke um.
Wir freuen uns für einen Handelspartner gefriergetrocknete Früchte in Bio-Naturland Qualität in Doypacks umzusetzen.
Bio, Vegan, ohne Zuckerzusatz: Wie FROOX Trends im Lebensmittelmarkt erkennt und umsetzt
In einem sich rasch verändernden Lebensmittelmarkt ist es entscheidend, aktuelle Trends nicht nur zu erkennen, sondern auch passend ins Produkt zu “übersetzen”.
Inzwischen haben wir Produkte für 32 verschiedene Länder geliefert. Individuelle Anforderungen und Spezifikationen werden hierbei berücksichtigt und für das jeweilige Land qualifiziert zertifiziert, von unseren Prüfinstituten mit denen wir Zusammenarbeiten.